Menu

Belcotec: HVAC installatiebedrijf met oog voor duurzaamheid

Als installatiebedrijf zoeken we constant manieren om u beter te ondersteunen op een duurzame manier. We hebben oog voor expertise en zetten de juiste mensen en middelen in voor uw project.

Het antwoord op duurzaam ondernemen schuilt dikwijls in de integratie van nieuwe technieken. We onderzoeken ze met kennis van zaken en schakelen ze in wanneer we ervan overtuigd zijn dat ze u én het milieu een voordeel leveren op het juiste moment. De basis van onze duurzame samenwerking berust op kwaliteit en betrouwbaarheid in installaties en diensten.

Ontdek hieronder hoe wij duurzaamheid hoog in het vaandel dragen:

Duurzame onderneming

Belcotec heeft er van bij haar ontstaan voor gekozen om duurzaam te ondernemen.

  • Voor onze werknemers is veiligheid en opleiding een grote prioriteit. Veiligheidsinstructies en -maatregelen bewaken we door middel van een VCA-certificaat. Opleidingen leggen we jaarlijks vast in een bedrijfsopleidingsplan met ondersteuning van de bouwfederatie.
  • Voor het Milieu werken wij met partners aan het optimaliseren van onze afvalstromen. Bij het beoefenen van onze kernactiviteiten werken wij samen met de bestaande instanties. Wat koeltechniek betreft, heeft Belcotec een aib-vincotte erkenning als koeltechnisch bedrijf.

Belcotec beschikt over een erkenning van aannemers - klasse 6.

Duurzame samenwerking

Kwaliteit en betrouwbaarheid van HVAC installaties en diensten zijn de basis van een duurzame samenwerking. Door steeds te gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit van producten en diensten bouwen wij een langetermijnrelatie uit met onze opdrachtgevers. Dit resulteert in doordachte en transparante offertes (zonder verborgen verrassingen), goed voorbereide projecten en een duidelijk uitvoeringsplanning.

Een installatie is pas duurzaam als ze goed wordt onderhouden. Daarom beschikt Belcotec over een eigen onderhoudsafdeling met erkende koel- en brandertechniekers.

LATEN WE SAMENWERKEN

Maak een afspraak