Menu

Ensor & Delvaux

Het project vervolledigt het programma van BESIX RED op de Val d'Or site. Deze fase omvat ook de aanleg van wegen en een park. Het gebouw zal 104 appartementen met 1 tot 4 kamers en een handelszaak bevatten, op bijna 10.000m² bovengronds. Elk appartement beschikt over een ruim terras en de meeste gelijkvloerse appartementen hebben een privétuin. Ondergronds zijn 104 autostaanplaatsen voorzien.

Het Ensor & Delvaux complex is een ontwerp naar uitgesproken eigentijdse architectuur en ligt in het verlengde van de gevelrij op de Marcel Thirylaan. Het gebouw beantwoordt aan de nieuwe geldende milieu-, energie- en geluidsisolatienormen.

BESIX RED wil hoogkwalitatieve gebouwen ontwerpen die tegemoet komen aan de behoeften en de tevredenheid van de klanten. Aan de andere kant door nauwkeurig te letten op de milieu- en duurzaamheidfactoren. Daarom zijn alle vastgoedprojecten ontworpen en gebouwd met performante materialen die de levensruimten comfortabel en functioneel maken. Voor de Val d’Or site heeft vastgoedontwikkelaar BESIX RED ingezet op de lange termijn en de continuïteit.

Belcotec zorgde voor

  • HVAC
  • Sanitair