Menu Interesse?

Kanaal – Wijnegem

De Kanaalsite vormt een complete wijk buiten het stedelijke gebied, in een rustgevend landschap van water en groen. Ze is optimaal gelegen tussen de centra van Schilde en Wijnegem. De site omvat een hondertal appartementen waarvan niet één gelijks is. Elke kamer heeft zijn eigen identiteit. Ook de wisselwerking tussen kamers garandeert dat elke bewoner zijn eigen karaktervolle stek kan creëren.

Het geheel resulteert in een echte 'buitenstad' om te wonen en te werken in een duurzame en ontspannende omgeving. Wonen en werken zijn één op de Kanalsite. De verschillende functies vloeien naadloos in elkaar over.

Het Kanaalproject biedt tevens een oplossing voor de hedendaagse mobiliteitsproblematiek. Wonen en werken op één site en de aanwezigheid van diverse functies maken verplaatsingen overbodig en zorgen dat de site ten volle ervaren wordt als een rustpunt in het dagelijkse leven. Dit gevoel van rust wordt nog versterkt door de natuur en cultuur in en rond de hele site.

De ondersteunende faciliteiten, die het leefcomfort van de bewoners verhogen, vinden ook een plaats op de site. Er komen ruime voorzieningen voor kantoren, showrooms en Artist studio's. De mogelijkheden voor ontspanning, tentoonstellingen en muziekvoorstellingen krijgen een bijzondere plek in het geheel.

Belcotec zorgde voor

  • HVAC