Menu

Nieuws

21/06/2019

Woonproject Astor Geel

Belcotec is verantwoordelijk voor het sanitair en de HVAC-technieken voor het woonproject Astor in Geel. Belcotec voorzag met andere woorden de ventilatie, verwarming, luchtgroepen, stookplaats, boilers, ketels,.... In onderstaand artikel, lichten projectleiders Lennert Vanherck en Stijn Mertens toe hoe en welke installaties de beloften van gezondheid en comfort in het gebouw helpen vervullen.

/_library/_files/Astor_-_buis-in-buissysteem.pdf


19/03/2019

Belcotec investeert in een duurzaam loopbaanbeleid

Belcotec is een groeibedrijf met daarbij de focus op de klant, innovatie en processen. Om verdere groei te ondersteunen werken wij, gesteund door ESF, Europa en Vlaanderen, aan een duurzaam loopbaanbeleid.

Concreet willen we een proces ontwikkelen waarbij we onze medewerkers nauw betrekken bij de instroom en ondersteuning van nieuwe medewerkers. Daarnaast willen we onze bestaande medewerkers alle kansen geven om hun talenten verder te ontwikkelen in een snel groeiende omgeving.

Dankzij het ESF-subsidieproject, dewelke investeert in kwaliteitsvolle arbeidskansen en loopbanen, hebben wij de mogelijkheid om dit proces het volgende anderhalf jaar te professionaliseren.


16/05/2018

Project in de kijker - Tribù

Exclusieve tuinmeubelen met een beperkte ecologische voetafdruk

Producent van exclusief en duurzaam tuinmeubilair Tribù, winnaar van de prestigieuze Ambiorixprijs, vierde haar 50-jarig jubileum met een nieuw kantoorgebouw. Encon voorzag het gebouw van een milieuvriendelijk verwarmings- en koelingssysteem en andere energiezuinige technieken. Een mooi voorbeeld van zowel kostenbesparingen in combinatie met CO2-besparkingen.

Lees meer