Menu

Nieuws

19/03/2019

Belcotec investeert in een duurzaam loopbaanbeleid

Belcotec is een groeibedrijf met daarbij de focus op de klant, innovatie en processen. Om verdere groei te ondersteunen werken wij, gesteund door ESF, Europa en Vlaanderen, aan een duurzaam loopbaanbeleid.

Concreet willen we een proces ontwikkelen waarbij we onze medewerkers nauw betrekken bij de instroom en ondersteuning van nieuwe medewerkers. Daarnaast willen we onze bestaande medewerkers alle kansen geven om hun talenten verder te ontwikkelen in een snel groeiende omgeving.

Dankzij het ESF-subsidieproject, dewelke investeert in kwaliteitsvolle arbeidskansen en loopbanen, hebben wij de mogelijkheid om dit proces het volgende anderhalf jaar te professionaliseren.


05/03/2019

Collega's Gazellen - uitreiking Gazellen provincie Antwerpen 2019

Op woensdag 27 februari 2019 vond de officiële uitreiking van de Trends Gazellen 2019 plaats voor Antwerpen. Naar aanleiding van deze gelegenheid werd een foto genomen van drie Gazelle winnaars uit de Kempen: Tormans (winnaar 2016), Intracto (winnaar 2019), Belcotec (winnaar 2018) 

v.l.n.r. Tormans, Intracto, Belcotec nv


22/02/2019

Tegen 2020 mikken we op 20 miljoen euro omzet

Belcotec uit Geel, gespecialiseerd in verwarming, ventilatie en koeling, startte op in 2012 en draaide in 2018 al bijna 20 miljoen euro omzet. Die indrukwekkende groeispurt leverde het bedrijf de Trends Gazelle 2018 op voor de regio Antwerpen in de categorie middelgrote ondernemingen. Hoe verklaart CEO Jan Vangeel dit succesverhaal?

http://ondernemingen.bnpparibasfortis.be/nl/testimonial?n=tegen-2020-mikken-we-op-20-miljoen-euro-omzet


21/02/2019

Kanaal Z op bezoek bij Belcotec

Het  programma ‘Alle zaken op een rijtje’ inspireert en informeert de kijker over een bepaald thema binnen de zakelijke markt. Voor een reportage over de HVAC sector -te zien op 27/10 en 3/11- kwam Kanaal Z langs om Belcotec's visie en strategie te vragen.  

Bekijk hieronder onze mening als expert in de sector.

 

Lees meer


30/10/2018

Belcotec snelste groeier - Trends Gazellen

Belcotec wint Trends Gazelle voor de provincie Antwerpen in de categorie middelgrote ondernemingen.

Het zijn bedrijven die op vlak van omzet, personeel en toegevoegde waarde sterke cijfers kunnen voorleggen. Om in aanmerking te komen moet een bedrijf ook minstens 5 jaar bestaan en minstens 20 werknemers in dienst hebben. Daarna wordt ook nog de operationele onafhankelijkheid onder de loep genomen om uiteindelijk in drie categoriën een winnaar uit te roepen. 

Lees meer


16/05/2018

Project in de kijker - Tribù

Exclusieve tuinmeubelen met een beperkte ecologische voetafdruk

Producent van exclusief en duurzaam tuinmeubilair Tribù, winnaar van de prestigieuze Ambiorixprijs, vierde haar 50-jarig jubileum met een nieuw kantoorgebouw. Encon voorzag het gebouw van een milieuvriendelijk verwarmings- en koelingssysteem en andere energiezuinige technieken. Een mooi voorbeeld van zowel kostenbesparingen in combinatie met CO2-besparkingen.

Lees meer